AEGEE-Enschede

AEGEE-Enschede is dé open gezelligheidsvereniging van Enschede. Dit houdt in dat de vereniging geen ontgroening heeft en dat je op elk moment lid kan worden! Bij ons maak je vrienden voor het leven en door ons open karakter kan iedereen zijn plek vinden.

Elke dinsdag en donderdag komen leden naar onze sociëteit Asterion, op de begane grond van de Pakkerij, om met elkaar te borrelen. Ook kent AEGEE jaarclubs, disputen, commissies en genootschappen. Op deze manier heb je de mogelijkheid om iedereen te leren kennen en jezelf te ontplooien.

Als je voor AEGEE-Enschede kiest, kies je niet alleen voor een hele gezellige, open studentenvereniging met nieuwe vrienden in Nederland, maar wellicht ook in het buitenland. Met ruim 160 zusterverenigingen die zich door heel Europa bevinden, is er altijd wat te doen!

Na de Kick-In/HOI dagen, waar je ons kan vinden op ons paviljoen, organiseren wij de HAIP (Het After Intro Programma). Dit zijn vier weken aan activiteiten en feestjes waar je AEGEE perfect en vrijblijvend kan leren kennen, dus kom zeker langs!