Gemengde huizen

Huize Amaranthos

Huize Amaranthos is een gezellig huis met 5 bewoners, net buiten de binnenstad. Het is drie minuten fietsen naar de Oude Markt en 15-20 minuten fietsen naar de UT. We zijn een hecht en gezellig huis dat op zoek is naar een mannelijke huisgenoot. We hebben geen vaste huisavonden maar vieren wel alle verjaardagen, sinterklaas en kerst en hebben af en toe een spontane huisavond! Wij zijn een huis waar iedereen zijn of haar eigen ding kan doen maar er ook altijd gezellig samen gechilled kan worden in de woonkamer. We zijn met 2 mannen en 3 vrouwen. 

We hebben een gezamenlijke keuken, een tuin, grote woonkamer en badkamer en wel 3 wc’s! De kamer zelf is met 19 vierkante meter erg ruim. Er is ook een wastafel met spiegel aanwezig.

Ben je van plan te investeren in gezelligheid in huis? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Contact: joyce.rops@hotmail.com

Huize Avion

Wij zijn een actief en hecht studentenhuis dat bij een volle bezetting bestaat uit dertien personen, waarvan vier vrouwen en negen mannen. We zijn allemaal, op verschillende manieren, actief in het studentenleven.

Elk jaar ondernemen we een aantal vaste activiteiten met het huis, zoals een oudelullenbarbecue, een huisweekend en een kerstdiner, maar spontaan gebeuren er ook genoeg leuke dingen, die geregeld eindigen in escalatie. Elke avond eten we samen met iedereen die thuis is. Daarnaast is iedereen die niets te doen heeft, te vinden in onze woonkamer. Daar wordt geregeld een leuke film, serie of docu gekeken, natuurlijk onder het genot van één of meerdere biertjes.

We wonen op loopafstand van het centrum boven een slijterij. Wij hebben een schoonmaakster, een zonnig dakterras, een eigen douche en een afgesloten fietsenstalling. We wonen namelijk in een oud hotel met veel bijzondere verhalen.

Lijkt het je leuk om bij ons te wonen, stuur ons dan nu een berichtje op www.huizeavion.nl!

Contact: huizeavion@gmail.com 

Villa Polaroid

Wij zijn Villa Polaroid, een enorm gezellig huis met 18 bewoners. We zijn buiten onze studies actief in het studentenleven bij studenten-, sport-, studieverenigingen en disputen. Daarnaast doen we als huis veel samen. Zo hebben we bijvoorbeeld ieder jaar een huisfeest, huisweekend, kerstdiner, vieren we Sinterklaas samen en verwelkomen we ieder jaar een Stukafest performance, maar dat is nog lang niet alles.

Onze prachtige villa heeft een ideale ligging; net buiten het drukke centrum, maar wel alles op 5 minuten lopen. Dus geen bladblazers om 7 uur, maar wel kruipend naar huis vanaf de Oude Markt.

Op zoek naar een groot huis waar je altijd gezelligheid kan vinden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Contact: floorrademaker@gmail.com

The White House

Wij zijn The White House. We zijn een actief studentenhuis op een steenworp afstand van de Oude Markt en tegenover de jumbo. We hebben een gezonde mix van 5 vrouwen en 4 mannen die allemaal op onze eigen manier actief zijn in het Enschedese studentenleven. Zo zitten wij bij Taste, Euros, disputen en telt ons huis verschillende mensen die bestuur of commissies doen bij een vereniging. Jaarlijks organiseren we, naast de huisavond die we om de week hebben, ook nog verschillende andere activiteiten. Denk aan een kerstdiner (in maart), een huisweekend en Sinterklaas.

We zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot die aankomend jaar gaat studeren aan de UT of op het HBO en naast zijn studie ook het studentenleven wil proeven.

Contact: mathijsdehaan@hotmail.nl

Huize Probitas

Beste kamerzoeker,

Huize Probitas is een klassiek pand in het hart van het centrum op koprolafstand van de kroeg. Met onze grote kamers (rond de 20 m^2) en hamster zijn we dé uitgangsbasis voor de actieve student. Om de gouden verhouding van vier mannen en drie vrouwen te behouden, zoeken we vanaf de zomer een man die ons huis kan aanvullen.

Op HP is iedereen actief betrokken bij alle facetten van het studentenleven: studentenverenigingen, disputen, sportverenigingen, etc. We zijn dus ook op zoek naar iemand die actief student is/wilt worden. Verder zijn we een hechte vriendengroep, waarmee we sowieso elke maandagavond vrijhouden om samen eten om daarna in onze ruime woonkamer naar een filmpje kijken of samen een biertje doen in de stad. Naast een keer per maand een georganiseerde huisavond, hebben we allemaal activiteiten door het jaar heen, zoals ons kerstdiner, huisweekend en een aantal ouwelullen activiteiten.

Groetjes,

De uiltjes van HP

Contact: esmay.hammink@hotmail.com