Vrouwenhuizen

‘L Opera

Hoi!

Wij zijn zeven enthousiaste meiden die allemaal actief zijn binnen het studentenleven. Op huize l’Opera staat er altijd veel op de planning: een jaarlijks datediner, weekendje weg, huizenborrels en we hebben op maandag huisavond. Op brakke ochtenden zijn we vaak bij onze overbuurman te vinden voor de lekkerste broodjes kroket (en gratis frikadel vanaf 7 euro, wie wil dat nou niet?!).

We wonen op kruipafstand van het station, de oude markt en Saxion, de UT is 15 minuutjes fietsen. Ons huis beschikt over een gezamenlijke woonkamer, keuken, twee badkamers, een washok én een dakterras met de hele dag zon! Lijkt het jou leuk om op een actief studentenhuis te wonen met super leuke meiden? Stuur ons dan een berichtje en je hoort snel van ons.

Op een heeeeerlijk processo seizoen!

Mademoisselle

Heyy aankomende student!

Wij zijn Huize Mademoiselle wonend op de oh zo mooie Emmastraat net buiten de stad. We zijn een Audentis huis met zes prachtige meiden van verschillende lichtingen. We omschrijven onszelf ook als een gezin wat bestaat uit alleen maar zusjes.

Op maandagavond proosten wij met onze huisdrank Tinto de Verano “BORDEAUX”. We zijn dan ook in ‘t Gat te herkennen aan onze mooie rode jasjes. Naast het wekelijkse feestje wat wij met elkaar vieren kunnen we eigenlijk niet zonder elkaar. We hebben een jaarlijks date diner, klusweekend, en vakantie. We hebben een goede band met onze oud huisgenoten en hebben ook jaarlijks een activiteit voor alle oud bewoners van Huize Mademoiselle.

Vanaf de zomer zijn wij opzoek naar een nieuw huisgenootje die met ons mee alle avonturen wil beleven! Zie jij jezelf wel wonen met ons? Stuur dan een berichtje! We zijn op Instagram te vinden als @huize.mademoiselle.

Noorderzon

Lieve (toekomstige) studentes van Enschede,

Wij, de meiden van Noorderzon, zijn vanaf augustus/september opzoek naar een gezellige meid die ons huisje weer helemaal compleet kan maken voor een langere periode. Wij wonen met vijf meiden in hartje Enschede. Op kruipafstand van de Oude Markt waar alle leuke kroegjes en restaurantjes zich bevinden. Wij zijn een erg actief huis en doen dan ook veel dingen samen. Zo hebben wij elk jaar een datediner, hebben we minstens een keer per jaar een huisweekend en zijn we vaak te vinden op een borrel of feestje. Daarnaast vinden we het net zo heerlijk om samen met elkaar op de bank Ex on the Beach te kijken met een kop thee. Verder koken we bijna elke avond samen waarnaar we in onze ruime woonkamer vaak een spelletje spelen of een filmpje kijken.

Kom jij voor binnenkort in Enschede studeren, heb je zin in het studentenleven en kun je je helemaal vinden in ons berichtje? Stuur dan een leuk verhaaltje over jezelf!

DE ZON IS GÈÈL!!

De meiden van Noorderzon

Huize Phenix

Hi! Ben jij een leuke vrouw die aankomend jaar in Enschede gaat studeren? Sta jij te popelen om jouw studententijd goed te beginnen? Dan is Huize Phenix naar jou opzoek! Wij zoeken namelijk vanaf september een nieuwe huisgenoot.

Huize Phenix bestaat uit vijf meiden en is een hecht en actief huis dat veel met elkaar doet. We zijn allemaal actief bij een studentenvereniging en/of sportvereniging, waardoor iedereen ook haar eigen clubjes heeft. In ons gezellige vrouwenhuis wordt er doordeweeks meestal samen gegeten en hebben wij op maandag huisavond. Als je ’s middags klaar bent met studeren is er altijd wel iemand die met je wil chillen met een koffietje, een weizen wil drinken in de zon of een wandeling wil maken. Ook doen we een hoop andere dingen samen, zoals huisuitjes, huisweekend, netflixsessies en borrels met andere huizen.

Huize Phenix ligt dichtbij de Oude Markt, waar het studentenleven in Enschede zich afspeelt, en is ook op prima fietsafstand naar de uni of saxion. Het grote voordeel aan ons huis is dat we een lekker grote woonkamer, een eigen bar, een mooie open keuken en een grote tuin delen!

Lijkt het jou leuk om in ons mooie huis te komen wonen? Stuur een leuke berichtje die jou beschrijft naar ninagesthuizen@hotmail.com en wie weet nodigen wij jou uit om een keer langs te komen!

Huize SCUD

Hi,

De dames van Huize Scud zijn op zoek naar een nieuw huisgenootje dat ons huis wil vergezellen!

We wonen op het moment met zeven meiden, die naast studeren ook volop genieten van het studentenleven. Elke maandag houden we huisavond; dit houdt in dat we samen gaan eten en daarna iets gezelligs gaan doen. Dit varieert van bankhangen met thee tot avondjes stappen.

Gedurende het jaar vieren we ook veel andere activiteiten samen, zoals een uitgebreid Datediner, Sinterklaas, een huisweekend, borrels met andere huizen, en het Hubertusfeest, waar we volledig verkleed verschijnen. Naast een gezelligheid, beschikt ons huis ook over 2 keukens, 2 badkamers, 2 toiletten, 1 schuurtje, en een grote tuin.

We zijn op zoek naar een actieve nieuwe huisgenoot die zin heeft om het Enschedese studentenleven te verkennen vanuit een gezellig en hecht huis. Ben je enthousiast geworden van bovenstaande tekst? Stuur dan een berichtje om kennis te maken!

Liefs, de dames van Huize Scud

Huize Sloggi

Hallo! Wij zijn huize Sloggi, een actief meidenhuis in het centrum van Enschede.

Naast onze studie zijn we allemaal erg actief binnen het studentenleven en als huis vinden we het leuk om samen te chillen/zuipen/koken/bbq’en in onze (grote!)  tuin en ondernemen we ook vaak activiteiten zoals borrels met andere huizen, oud huisgenoten of een huisweekend.

Wil je het beste uit je studentenleven halen en wonen in een huis waar het altijd gezellig is? Dan ben je bij huize Sloggi aan het juiste adres!

Huize Zwiebel

Halloooo!

Wij zijn Huize Zwiebel, een huis vol actieve studenten aan de UT. Ons huis is op 3 minuten fietsafstand van de Oude Markt en op een kwartiertje van de Universiteit. In totaal wonen we met vier meiden in huis. We delen de woonkamer, keuken, badkamer, het toilet! We zijn naast onze studies allemaal actief bij studenten-, studie- en sportverenigingen. We proberen wel zo veel mogelijk samen te eten en leuke dingen te doen! Zo hebben we elke maandag huisavond en organiseren we jaarlijks een datediner, klusweekendje en nog andere leuke activiteiten.

Groetjes van de meiden van Huize Zwiebel