Vrouwenhuizen

Hieronder zijn de vrouwenhuizen te zien die vanaf komend collegejaar een nieuwe huisgenoot zoeken. Niet alle onderstaande huizen kunnen helaas deelnemen aan de huizenronde.

Huize Sloggi

Hoi! Wij zijn als Huize Sloggi op zoek naar een nieuw huisgenootje die ons gezellige meidenhuis kan aanvullen. Met 5 meiden in totaal houden we van gezellig samen dingen ondernemen maar zonder verplichtingen; zo vindt je ons regelmatig op het terras, picknickend in het park, escalerend aan de bar, een filmpje kijkend op de bank of aan de andere kant van het land voor weer eens een fantastisch huisweekend! Met een variatie aan leeftijden, studies, verenigingen en disputen voelt iedereen zich thuis en blijven we nieuwe mensen leren kennen en dingen ontdekken tijdens onze altijd gezellige (thema) borrels. We zijn sterk van mening dat er van het -studenten-leven genoten moet worden en dit doen we dan ook zeker, en vaak, met een gezellig diner of borrelplankje in onze tuin! Dus ben je op zoek naar een hecht huis waarin altijd wel iemand in is voor gezelligheid? Kom dan langs tijdens de Enschedays!

Josephine, Emma, Jentine, Lieke & Ilse

Huize OB

Wil jij hartje centrum wonen en kunnen rollen naar huis? En ook nog op het gezelligste vrouwenhuis van Enschede? Dan is Huize OB iets voor jou! Binnenkort wonen we nog maar met 5 vrouwen, die allemaal actief zijn in het Enschedese studentenleven. We zijn dus op zoek naar 2 nieuwe leuke, spontane en gezellige huurstes vanaf juni en juli.

We zijn allemaal lid bij een vereniging, maar we hebben hier allemaal onze eigen clubjes. Verder doen we veel dingen samen als heel veel eten, sporten, huisavonden, thee drinken, uitbrakken, shoppen, chillen op ons dakterras, etc. Ook hebben we een jaarlijks datediner en zeggen we geen nee tegen een leuke borrel. Klinkt dit als iets voor jou? Laat dan iets van je horen!

Liefs,

De dames van Huize OB

SCUD

Hee kamerzoeker!

Zoek je een gezellig meidenhuis waarin altijd wat te beleven valt? Dan ben je bij huize Scud aan het juiste adres. Wij wonen met 7 meiden en hebben elke maandag huisavond. Deze avond kan verschillen van een thee avondje op de bank met een goede aflevering van Temptation Island, tot een wilde borrel tot diep in de nacht. Iedereen in Enschede kan ons herkennen aan onze fel roze jasjes en aan onze gezelligheid 😉 Ons pareltje in ons huis is onze enorm grote tuin. We hebben een heerlijke loungeset en in de zomer zitten we tot ’s avonds laat hier buiten te kletsen. Daarnaast hebben we grote, ruime kamers met in elke kamer een wastafeltje. Ook hebben we wat jaarlijkse activiteiten. Zo hebben we een huisweekend, een datediner, vieren we sinterklaas en kerst samen en hebben we 2x in het jaar een klusweekend om de tuin onder handen te nemen. Daarnaast nemen we onze studie ook allemaal serieus en gaan we middagjes samen studeren. 

Ben jij opzoek naar een gezellig meidenhuis dat veel leuke dingen samen doet en heel hecht is? Stuur ons een berichtje en wie weet tot snel!

Noorderzon

Heeyy toekomstige student!!

Wij, de meiden van Noorderzon, wonen in ons gezellige poppenhuisje boven kapper Capelli en tegenover de Jumbo. Of beter gezegd, we wonen op kruipafstand van de Oude Markt. Samen doen we veel leuke dingen, zo hebben wij elk jaar een datediner, huisweekend en zijn we vaak te vinden bij borrels of feestjes. Daarnaast houden we ook van samen filmpjes of series kijken op de bank natuurlijk. Onhandigheid is in ons huis zeker te vinden, maar dat compenseren we dan weer met een hoop gezelligheid!

Na de zomer zijn wij op zoek naar twee gezellige meiden die ons huisje weer compleet gaan maken.

DE ZON IS GÉÉL!

Half Af

Hallo kamerzoekende meiden!

Wij zijn de 9 MOOIe dames van Halfaf. Samen genieten wij volop van het Enschedese studentenleven. We zijn allemaal actief bij een sport- en of studentenvereniging, wat zorgt voor diversiteit maar vooral heel veel gezelligheid binnen huis. We zijn een erg hecht en actief huis en doen zoveel mogelijk dingen samen. Zo hebben we iedere maandag huisavond, gaan we ieder jaar op huisweekend, klussen we wat af op klusweekend en de vele onvergetelijke borrels samen natuurlijk niet te vergeten. In de zomer genieten wij heerlijk in onze ruime tuin met bbq en zwembad(!) en in de winter kunnen wij ook wel met een lekkere kop thee in onze woonkamer zitten :)).

Ben jij op zoek naar een leuk en gezellig meidenhuis, laat het ons weten!!

Liefs,

De dames van Halfaf