Vrouwenhuizen

Op deze pagina vind je de vrouwenhuizen die in 2022 één of meerdere nieuwe huisgenoten zoeken! Een deel van deze huizen zal ook deelnemen aan Enschedays 2022.

Halfaf

Op Halfaf wonen 9 MOOIe dames die samen volop van het Enschedese studentenleven genieten. Allemaal zijn we actief bij een sport- en of studentenvereniging, wat zorgt voor diversiteit maar vooral heel veel gezelligheid. We zijn een erg hecht en actief huis en doen zoveel mogelijk dingen samen. Zo hebben we iedere maandag huisavond, gaan we ieder jaar op huisweekend, klussen we wat af op klusweekend en de vele onvergetelijke borrels samen natuurlijk niet te vergeten, maar chillen ook gewoon lekker op de bank met een theetje.

Daarnaast is het huis van alle gemakken voorzien: een vaatwasser, wasmachine, droger, achtertuin en een grote woonkamer. We hebben een MOOIe kamer in de aanbieding en daarnaast krijg je er een groot en gezellig huis met 8 vriendinnen bij!daarnaast krijg je er een groot en gezellig huis met 8 vriendinnen bij!

Chateau Bingo

Omdat 2 van onze huisgenootjes ons helaas gaan verlaten zijn wij opzoek naar 2 gezellige meiden die zin hebben in het studentenleven!

Wij wonen met 5 gezellige meiden (18-21 jaar) die allemaal erg actief zijn in het studentenleven. Na de zomer zullen je nieuwe huisgenootjes lid zijn van Audentis, maar wij stimuleren alle leuke verenigingen!Daarnaast sporten we ook wel eens, Merel hockeyt bijvoorbeeld bij DHC en we proberen regelmatig met elkaar naar de Basic te gaan. 
Momenteel studeren wij aan het Saxion en de UT. Maar naast al dat studeren houden wij er van om veel leuke dingen te doen met huis. Zo eten/koken we natuurlijk samen en zijn we veel te vinden in onze ruime woonkamer. De ene keer houden we een filmavondje maar 9 van de 10 keer komt er wel een drankje bij kijken en eindigen we in de stad. We hebben geen verplichte huisavond maar op de maandag doen we eigenlijk altijd wel iets leuks met elkaar in onze lichtblauwe huistrui. Verder organiseren we ook andere leuke huisactiviteiten zoals, ons jaarlijkse date diner, huisweekend, en we vinden het leuk om de feestdagen samen te vieren.

Misschien zien we jou wel voorbij komen tijdens de Enschedays!

Liefs de bingochicks,
Sharmana, Iris, Merel, Mette en Floor

Letsssss gooo bingoooo! Wat voor schade? WATERSCHADEE!

Centre Fille

Op de Korte Hengelosestraat, midden in het centrum van ons o zo geliefde Enschede, staat een prachtig vrouwenhuis. Van buiten lijkt het misschien niet zo, maar zodra je een stap over de drempel hebt gezet, kom je binnen in een chaotisch gezellig luidruchtig knap huis, oftewel Centre Fille.

In tegenstelling tot een aantal jaar geleden, staat het bier altijd koud en is de bongo onze favoriete accessoire. De klanken van Bongo la bongo cha cha cha klinken dan ook dagelijks door het huis. De kledingkasten van de zeven meiden zijn inmiddels gefuseerd en je zal ons vaker in de kleding vinden van elkaar dan van onszelf. Op een brakke dag zul je ons altijd samen aantreffen in de woonkamer met lang leve de liefde, ex on the beach of de bachelor. Dus heb je een keertje niks te doen en wil je gezelschap van zeven geweldige vrouwen, bel vooral even aan bij 18a!