Enschedays 2020

Wanneer is het en hoeveel kost het?

Datum: vrijdag 12 en zaterdag 13 juni 2020

Kosten: €25

De kosten zijn inclusief lunch en avondeten op beide dagen, een slaapplek en een aantal consumpties tijdens de borrel en het feest.

Mocht het coronavirus er voor zorgen dat de Enschedays niet door gaan, krijg je je volledige inschrijfbijdrage terug!

Hoe zien de dagen eruit?

Het programma is nog onder voorbehoud en zal binnenkort worden geupdate!

Enschedays zal op de vrijdag rond 11:00 uur beginnen. Je wordt hierbij op het station van Enschede verwelkomd door de organisatie. Zij zullen je naar de Pakkerij begeleiden waar de aanmelding plaats zal vinden. Vervolgens zul je een Swapfiets ontvangen die je gedurende Enschedays kunt gebruiken. Hierna zul je verschillende leuke studentenhuizen bezoeken die elk een of meerdere kamers vrij hebben. Na de Huizenrondes is er een gezellig diner op de Oude Markt, het eten zal daar om 18:00 klaar staan. Vervolgens is er nog een borrel op een van de sociëteiten, met aansluitend een groot feest in de Pakkerij!

De zaterdag zal beginnen met een lekkere brunch. Vervolgens zul je door een stadstoer de stad Enschede leren kennen. Daarna zullen de vier studentenverenigingen je kennis laten maken met hun studentencultuur en de sociëteit! Je zal in een groep bij elke vereniging een leuke activiteit doen. Zo zul je die middag langsgaan bij alle vier de verenigingen. We sluiten de dag goed af met een diner in de Pakkerij.

Wie organiseren Enschedays?

Enschedays wordt georganiseerd door P.K.v.V. Fact, het samenwerkingsverband van de Enschedese studentenverenigingen, samen met de vier studentenverenigingen. Wij geloven namelijk dat het niet moeilijk hoeft te zijn om een kamer te vinden. Daarom proberen we elk jaar huizen met vrije kamers te koppelen aan aankomende studenten zoals jij! Ook willen we je met Enschedays gelijk kennis laten maken met het Enschedese studentenleven, zodat je studententijd echt een kickstart krijgt!

Meer weten over ons of onze verenigingen? Lees meer over Fact en de Enschedese studentenverenigingen.

Interesse?

Heb je wel interesse in de Enschedays maar wil je nog niet aanmelden? Vul dan dit formulier in en dan sturen we je een mailtje met meer informatie!

Contact

Voor al je vragen of opmerkingen kan je contact opnemen met Judith Kampen, onze coördinator van de Enschedays via enschedays@pkvvfact.nl!