Enschedays 2020

Wanneer is het en hoeveel kost het?

Datum: zaterdag 11 juli 2020

Kosten: gratis

Hoe zien de dagen eruit?

In verband met COVID-19 vond Enschedays 2020 online plaats. Op deze website is wel alvast veel informatie over hoe het is als Enschedese studenten en kun je alvast kennis maken met de studentenverenigingen en de studentenhuizen. Het programma van 11 juli zag er als volgt uit:

14:00 – Inloop

14:30 – Introductie

15:00 – 17:30 Huizenrondes

17:30 – 19:30 Pauze

19:30 – 21:00 Pubquiz

21:30 – 22:30 Borrel

Ondanks dat het evenement niet in haar fysieke vorm heeft plaats kunnen vinden, hebben wij het ervaren als een leuke dag waar veel aankomende studenten kennis hebben kunnen maken met Enschedese studenten, de verenigingen, de studentenhuizen, en Enschede als studentenstad. Wij gaan ons komend jaar hard inzetten voor de editie van 2021 en we hopen volgend jaar aankomende studenten te mogen ontvangen in onze mooie stad. Wij hebben er alvast zin in!

Groetjes van de Enschedays commissie.

Wie organiseren Enschedays?

Enschedays wordt georganiseerd door P.K.v.V. Fact, het samenwerkingsverband van de Enschedese studentenverenigingen, samen met de vier studentenverenigingen. Wij geloven namelijk dat het niet moeilijk hoeft te zijn om een kamer te vinden. Daarom proberen we elk jaar huizen met vrije kamers te koppelen aan aankomende studenten zoals jij! Ook willen we je met Enschedays gelijk kennis laten maken met het Enschedese studentenleven, zodat je studententijd echt een kickstart krijgt!

Meer weten over ons of onze verenigingen? Lees meer over Fact en de Enschedese studentenverenigingen.

Interesse?

Heb je wel interesse in de Enschedays maar wil je nog niet aanmelden? Vul dan dit formulier in en dan sturen we je een mailtje met meer informatie!

Contact

Voor al je vragen of opmerkingen kan je contact opnemen met Judith Kampen, onze co√∂rdinator van de Enschedays via enschedays@pkvvfact.nl!